Creare site de prezentare


creare-site-brasovCrearea unui site de prezentare este cea mai simpla si ieftina metoda de a arata intregii lumi cu ce te ocupi si de ce potentialii clienti ar trebui sa aleaga compania ta in detrimentul concurentilor.

Orice companie, oricat de mica ar fi, poate avea un mare avantaj in fata competitorilor mai mari prin prezenta in prima pagina a motoarelor de cautare.

Acest lucru este imposibil de realizat fara un site de prezentare care sa te reprezinte online, in fata potentialilor clienti care sunt in cautarea serviciilor sau produselor pe care le oferi, insa nu au posibilitatea de a ajunge la tine.

Daca vrei sa fi prezent in cea mai mare comunitate, cu un numar infinit de potentiali clienti, contacteaza-ne si impreuna vom crea imaginea online a companiei tale.

Care sunt pasii ce trebuiesc facuti pentru crearea unui site de prezentare?

 1. Achizitionarea domeniului ( www.numedomeniu.ro ): pentru ca acesta este primul pas spre indeplinirea scopului tau, iti vom oferi consultanta pentru a face alegerea corecta a domeniului care urmeaza sa te reprezinte in fata tuturor.
 2. Gazduirea siteului ( web hosting ): iti oferim varianta de a alege mai multe pachete de gazuire in functie de necesitatile tale.
 3. Realizarea site-ului de prezentare:
  • crearea design-ului care sa reflecte imaginea companiei tale;
  • crearea de pagini si continut cat mai explicit pentru ca potentialii clienti sa afle beneficiile unei colaborari cu compania ta;
  • crearea de logo;
  • compatibilitatea site-ului cu toate browserele existente;
  • compatibilitate cu orice dispozitiv: experienta utilizatorului trebuie sa fie placuta chiar daca acesta acceseaza site-ul de pe desktop, laptop, tableta sau smartphone;
  • implementarea conturilor de pe retelele de socializare ( Facebook, Twitter, Google + );
  • optimizarea fiecarei pagini a site-ului: poze si continut, proces care faciliteaza clasarea pe prima pagina a cautarilor Google;
  • implementarea Google Analytics si Google Webmaster Tools;