SEO Brasov


seo brasovDe ce SEO Brasov ( Optimizare pentru motoarele de cautare)?
Pentru a beneficia de avantajele pe care Internetul ti le ofera, nu este de ajuns doar sa ai un site bine facut ci si optimizat pentru motoarele de cautare.
Fara o clasare buna in topul motoarelor de cautare, in special Google, este foarte greu sa atragi vizitatori spre site-ul tau.

Modul in care Google face clasamentul site-urilor in functie de domeniul de activitate este intr-o continua schimbare, insa noi suntem la curent cu ultimele cerinte si vom face toate modificarile necesare pentru ca site-ul tau sa fie vazut cu ochi buni de catre toate motoarele de cautare.

Avantajul nostru este ca folosim o gama variata de tehnici de promovare online care au fost testate cu succes pe clientii nostri atat din Romania cat si din Canada.

Optimizare site (SEO) ca la carte

Trebuie sa sti de la inceput ca procesul de optimizare ( SEO) este unul de lunga durata dar care iti poate aduce beneficii imediate. In acest proces un lucru este sigur: numarul de vizitatori ai site-ului tau va creste exponential pe masura ce procesul de promovare web va avansa.
Exista si variante, mai putin agreate, care pot face ca site-ul tau sa fie in top intr-un timp foarte scurt. Desi pe termen scurt satisfactiile sunt majore, pe termen lung aceste strategii ( black hat) vor atrage penalizari asupra site-ului tau. Aceste penalizari vor necesita foarte mult timp si resurse pentru a fi remediate. De aceea este indicat sa incepi acest proces de optimizare atat on-site( a site-ului) cat si off-site ( in mediul online) curat, tinand cont de regulile jocului.

Contacteaza-ne acum pentru a stabili strategia personalizata in functie de nevoile si posibilitatile tale, dar si in functie de cerintele din domeniul tau de activitate.